Faceți căutări pe acest blog

http://www.vidama.ro

Fotografia mea
Botosani, str.Unirii, nr.11 - tel: 0231534633, Romania
Anul 1994 a insemnat inceputul activitatii SC VIDAMA SRL. De la infiintare am incercat sa ne impunem pe piata locala printr-o gama larga de produse electronice si electrocasnice ajungand sa fim recunoscuti atat in judet cat si in tara, datorita profesionalismului si echipei de care dispunem. Incepand cu anul 1997 suntem parteneri service pentru produsele Whirlpool in judetul Botosani, pentru care asiguram asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantie cat si montajul aparatelor de aer conditionat. Asiguram montajul aparatelor de aer conditionat: Whirlpool, Samsung, Panasonic, LG, Ariston, Neo si Arctic pentru judetul Botosani. Suntem in cautarea de noi oportunitati, astfel ca incepand cu luna august 2007 am incheiat un parteneriat cu IMAR SA Arad si am deschis primul showroom de mobila din Moldova al celui mai vechi producator din Romania. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

marți, 9 februarie 2010

PROGRAM POLO



Canapea POLO - tapitata cu piele Arancione (caramiziu), capitonata pe brate si pe sezut, soclu din lemn masiv (2100x900x890).
Fotoliu POLO - tapitat cu piele Arancione (caramiziu), capitonat pe brate si pe sezut, soclu din lemn masiv (900x800x890).


Niciun comentariu: